Detalji smeštaja

dolphins studios kinira thassos 1dolphins studios kinira thassos 2dolphins studios kinira thassos 3dolphins studios kinira thassos 4dolphins studios kinira thassos 5dolphins studios kinira thassos 6dolphins studios kinira thassos 7dolphins studios kinira thassos 8dolphins studios kinira thassos 9dolphins studios kinira thassos 10dolphins studios kinira thassos 12dolphins studios kinira thassos 13dolphins studios kinira thassos 14dolphins studios kinira thassos 15dolphins studios kinira thassos 16dolphins studios kinira thassos 17dolphins studios kinira thassos 18dolphins studios kinira thassos 19dolphins studios kinira thassos 20dolphins studios kinira thassos 21dolphins studios kinira thassos 22dolphins studios kinira thassos 23dolphins studios kinira thassos 24building b dolphins studios kinira thassos 1 building b dolphins studios kinira thassos 3 building b dolphins studios kinira thassos 4 building b dolphins studios kinira thassos 2

Sadržaji hotela

  • Pogled na more
  • Dečiji krevetac na zahtev
  • Na plaži
  • Internet pristup
  • Privatni parking
  • Uređeno dvorište
  • Mirna lokacija
  • Kuhinja
  • Klima uređaj
  • Peščana plaža
  • TV
  • Fen za kosu
  • Preporučeni

Naš opis

Dophins Studios se nalazi na samoj plaži u mestu Kinira. Do Kinire i Dolphins studija je najbolje doći iz Limenasa preko Skala Potamije od koje je udaljen 10-ak kilometara.

Sastoji se iz dva objekta smeštena u istom dvorištu. Prvi objekat je tik uz more i od plaže ga deli desetak metara, dok je drugi objekat nekoliko metara iza njega. Oba objekta sadrže desetak studija ukupno i samo jedan apartman. Većna studija je manje kvadrature, a svi imaju pogled na more, s tim sto neki imaju direktan pogled, a drugi bočni.

Kuća koja je blize moru sadrži:

  • dvokrevetni studio sa francuskim ležajem,
  • trokrevetni studio sa francuskim ležajem i foteljom na razvlačenje,
  • apartman za 4 osobe sa dve prostorije (jedna sa francuskim ležajem i druga sa dva odvojena ležaja i kuhinjom) u prizemlju,
  • studio za 4 osobe u prizemlju (francuski ležaj, obican ležaj i fotelja na rasklapanje - 40m2).

Kuća koja je malo dalje od mora ima jedan jednokrevetni studio, 3 dvokrevetna studija, od kojih su 2 sa 2 balkona i jedan trokrevetni studio koji se nalazi u prizemlju. Jednokrevetni studio ima francuski ležaj za dvoje, ali sama soba je jako male površine i pogodnija za jednu osobu.

Svaki studio ima SAT TV, klima uređaj, kuhinju, kupatilo i terasu.

Smeštaj je noviji, namestaj je klasičan drveni, higijega odlična, vlasnici veoma prijatni i predusretljivi ljudi.

Kinira je jako malo mesto i odgovara onima kojima ne smeta udaljenost od grada i turističkih sadržaja. Ovo je mesto za sve koji žele pravi odmor u miru i daleko od buke i gužve. Odlično je i kao baza za obilaske, jer se u neposrednoj blizini nalaze dve najlepše plaže na ostrvu, Golden i Paradise beach.

Plaža ispred vile je šljunkovita na obali, a u vodi u plićaku ima peska, šljunka i kamenja.

Postoji i mogućnost najma sobe na 3-4 meseca.

Zamena posteljine i peškira i čišćenje obavljaju se na 3-4 dana.

Kuća ima privatni parking u hladu, a vlasnik planira da postavi igračke za decu do leta.

Ukoliko ste romantici, želite smeštaj što bliže vodi i ne smeta vam da budete malo dalje od civilizacije, onda će vam studios Dolphins odlično odgovarati.

U našem Vodiču za Tasos možete da saznate više informacija o Kiniri.

Cene i tipovi soba

Rečnik termina

Uslovi otkazivanja i plaćanja

Mišljenja gostiju

Sabolc

25.07.2017

Savrsen odmor

4,7

Bilo da dolazite iz grada ili sela, ova lokacija I gostoprimstvo gazdarice Eleni, pruzice Vam najlepsi odmor, osecacete se kao kod svoje kuce I rado cete se vracati u svoj smestaj, posle bilo kakvog izleta ili obilaska neke prelepe plaze.

Prednosti
Ljubaznost I gostoprimstvo vlasnika porodice Psalidas, prostrano dvoriste, cista, prozirna voda, plicak , nema guzve na plazi, nema onih prodavaca svakakvih gluposti, cistacica dolazi svakodnevno.
Mane
Smestaj bi bio idealan da je plaza malo uredjenija, da je sam pesak bez kamenja. Ulaz u more , nekih 5-6m je takodje kameniti I malo je nezgodno ulaziti, ali posle toga je dno cist pesak, sa mnostvom ribica.

Vladimir

15.07.2017

Romantično uživanje uz obalu

4,8

Odličan smeštaj,ušuškano,mirno,izuzetna jutra,ljubazni domaćini,dobar studio,divan pogled,uspavljivanje uz talase i muziku zrikavaca,za svaku preporuku,više od očekivanog!

Prednosti
Opisali u mišljenju
Mane
Slabije opremljena kuhinja

Nikola

08.08.2016

Sjajna lokacija na plaži, ako vam se to sviđa

4,0

Naša porodica dosta putuje. Tokom godine volimo aktivna putovanja, i neki od naših najboljih odmora su bili road-tripovi, gde smo obilazili neki deo jedne ili više država u 15-20 dana. Takvi putevi ostaju u nezaboravnom pamćenju. S druge strane, ja jednom godišnje volim i odmor na kom se potpuno isključiš i od njega tražiš manje. To je leti, tako da mora da bude što bliže moru, vreme da je lepo, i da je more i plaža sređena. Bez buke masovnog turizma, ako je moguće. Dobro, i nekoliko knjiga, ali to uvek zavisi od mene, pa tu nema promašaja. Sve ove uslove apartmani Dolphins ispunjavaju. Apartman nam je bio nekoliko koraka od peščane plaže sa čistim morem, sa hladovinom uz plažu koja je idealna za čitanje. Ustaneš, pomeriš se nekoliko metara, uživaš na pesku i na plaži, i onda se tih par metara vratiš u apartman. Milina. Ako ipak volite i dok ste na moru "aktivne" stvari (ne znam šta bi to bilo, pošto je 95% turističkih gradova na moru istih, ali dobro), onda možda Tasos generalno nije dobar izbor. Minus koji bih dao apartmanima Dolphins je brzina interneta - što se na kraju pokazao i kao plus, pošto ga onda koristite samo za hitne stvari.

Prednosti
Blizina plaže, kvalitet plaže, hladovina pored plaže, čisto more
Mane
Spor internet

Nebojsa

09.07.2016

No Title

4,8

Veoma retko dobijes vise nego sto si ocekivao i platio. Studio Delfin je upravo takvo mesto , cisto more, ljubazni domacini, mir, plaza zaista na 10 metara od apartmana, besplatne lezaljke, uvek topla voda, zamene posteljine, higijena, parking, sve bez i jedne zamerke. Tople preporuke za miran i bezbrizan odmor. Hvala

Prednosti
sve
Mane
nismo pronasli

Vladimir

19.07.2015

Pomalo razocaran

1,4

Bili smo od 07.07. do 17.07.2015 supruga, dvoje dece i ja. Ne znam odakle da pocnem, ajde prvo o lepsim detaljima, mesto je idealno, ispred kuce plaza, jeste da je kao sto je neko napisao neuredjena ali to ne znaci i prljava nego jednostavno imas svoj mir, nema guzve i ima deo koji je kamenit (ispred kuce) i 50m nize pesak i plicak idealan za klince. Lepo je sto sa terase i iz studia cujes talase koji bas opustaju, borova suma iza i more ispred cine da ti nikad ni u paklenim danima ne bude pretoplo, uvece i ujutro bude bas hladovina onako prava planinska.
Sad malo lose stvari, zbog kojih je i naslov takav kakav jeste, dosli smo tamo i ubacili su nas u nekakav studio sa strane kuce za koji nismo ni znali da postoji (nema ga ni na jednoj slici sa ovog sajta, to je smestaj u gornjoj kuci sa desne strane gledajuci iz vode) ciji je propust da li vas ili od gazdi stvarno ne znam ali da nije u redu nije, do tog trenutka sam mislio da cemo biti smesteni na spratu sto se prikazuje na slikama, znate kakav je osecaj kad mislis da te je neko izradio a da posle tolikog puta nisi ni zasta nego da legnes malo i odmoris, kupatilo po malo zastarelo (bar su mogli da stave noviju dasku za wc solju ako nista drugo) ma ceo studio je pomalo ruina, mislio sam da imam balkon (terasu) ne, imali smo sto na ulazu u studio i jos me gazdarica ubedjuje pa kao to je balkon, reko nemoj da ste smesni ako je to balkon onda stvarno... ne bi mi predstavljalo toliki porblem da nije sa nama islo dete od godinu i 5meseci i sbog njega sam najvise ocekivao ogradu. Zatim smesteni smo odmah pored "recepcije" pod navodima jer nigde ne pise da je to ustvari stalni boravak gazdarice i njihovih sinova i spremacica i da se tamo pere i pegla ves, doruckuje, ruca i vecera, da im tamo dolaze prijatelji i da pocevsi od najmladjeg sina do gazdarice i njenih prijatelja i da svi u svako doba dana pricaju glasno kao da nikog pored nema tako da na popodnevni odmor zaboravite ako ste u toj kuci. Gde god sam do sada letovao znalo se vreme za odmor i cak ni gosti nisu pravili galamu u to vreme a kamoli vlasnici. U jednom momentu mi je prekipelo (posto smo zbog klinca pravili popodnevni odmor a ni on ni stariji ni supruga ni ja nismo mogli da odmorimo od buke) e onda sam izasao onako zakrvavljenih ociju i prijatelje i njih opomenuo da su preglasni i tek tada su se malo smirili a to je bilo negde 5 dan.Po meni je prvenstveno propust vas jer nemate sliku i dealjan opis smestaja u koji smestate ljude. Vec sam letovao na Tasosu i nece mi ovo promeniti misljenje o ostrvu ali sigurno vise necu ici u Dolphins a isto tako ni preko vas jer sam jos od par ljudi ove godine cuo da su nezadovoljni sa vama. Svaka cast na sajtu i raznim uputstvima ali ovde se desio propust.

Prednosti
Priroda, svez vazduh, posto sam isao kolima onda mi nije bio problem sto nema setaliste pa bih rekao lokacija jer je oko 8km udaljena skala Potamia (golden beach) a na drugu stranu Paradise beach oko 3km po meni najlepsa plaza na ostrvu
Mane
U kuci gde je "recepcija" nemojte letovati zbog gore navedenog

Aleksandar

03.10.2013

Vrlo solidno...:)

3,3

U Dolphins studiju smo boravili moja devojka i ja a posle tri dana verenica,toliko joj se Tasos dopao :) u periodu od 07.09 do 19.09.2013 godine.Ono po čemu se ovaj smeštaj izdvaja je pogled sa balkona koji zaista oduzima dah,ljubazni i neprimetni domacini kao i ciste sobe.Sam smeštaj nije nista posebno,stari namestaj i posudje,bez komarnika na vratima (korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana) ali ono što smo imali je funkcionalno i zadovoljilo je naše potrebe tokom tih 13 dana.Plaža je čista i nalazi se na svega nekoliko metara od studija,na njoj se nalaze ležaljke koje možete po svojoj volji koristit i sa njima raspolagati.Sami domaćini,petočlana porodica(pozz za malog Pavlosa),su ljubazni i predusetljivi,po dolasku dočekala nas je boca maslinovog ulja i voće na krevetu kao znak dobrodošlice.Inače u samoj Kiniri ima samo jedan market a i on nije naročito dobro snabdeven,takođe nema šetališta ni lepših taverni tako da mesto nije za one kojima su izlasci i noćni život na prvom mestu.Međutim Kinira i Dolphins studiji mogu poslužiti kao dobra baza za obilazak Tasosa i njegovih plaža.

Prednosti
Buđenje uz izlazak sunca i šum talasa,čista plaža i more,ljubazni domaćini,čisti studiji,Paradiso plaža na samo 1,5km...
Mane
Nedostatak šetališta,bolje snabdevenog marketa kao i neuređena plaža...

Nikola

05.08.2012

Nešto drugačije..

3,3

U studiu Dolphins sam boravio sa devojkom od 23.07. do 01.08.2012. Izabrali smo ga pomoću prikazanih slika jer je sadržao ono što smo zamišljali i cena se uklapala. Sa nadom da će biti baš kao na slikama, jer vlasnici često dobrim kadrovima zamaskiraju širu sliku, ipak smo dobili nešto o čemu smo samo maštali. Nikad neću zaboraviti taj prvi doživljaj po dolasku kada smo ostali nepomični. Ovde smo pronašli raj za nas dvoje. Balkon nam se maltene ljubio sa obalom. Jutra su nam izranjala daleko iz mora. Čak smo okrenuli glave suprotno od postavljenog i svako jutro iščekivali pojavljivanje sunca. Popodne kad smo se budili opet bi upijali to tirkizno zelenilo koje su vlasnici ovih studia inače četvoročlana porodica (mogu slobodno reći) posedovali. Iako smo bili kolima, iako smo planirali da obilazimo Tasos i plaže mi smo tek nakon sedmog dana otišli do Golden beach-a koja kao važi za najlepšu na ostrvu. Da ne bih prevario nekog slatkorečivom pričom studio se kao što je naznačeno nalazi izvan naselja i nikako nije za srpkinje koje vole da se doteruju i prošetaju svoju novu preplanulu boju. Ovde morate naći drugačiju vrstu večernje zabave poput šetnje po obali, noćnog kupanja, pisanja, čitanja, gledanja filmova (lap top) na tom čudesnom balkonu uz neprestane zvukove prirode - talasa i toplog vetra :)

Prednosti
Gore navedeno
Mane
Pored navedenog nedostatka noćnog života na uobičajen način ako bih baš morao biti "cepidlaka" onda moram zameriti onom krevetu koji je i najmanjim pomicajem škripao kao da će se svakog trena raspasti :)

Anonymous

08.12.2011

Zadovoljavajuće

4,1

U ovom smeštaju bili smo u periodu od 12.09. do 22.09.2011. godine, moja supruga, ćerka sin i ja...kao što sam rekao u sažetku smeštaj je, po meni zadovoljavajući, posebno ako želite da budete blizu mora i da imate svoj mir, pošto plaža nije preterano poznata i posećena kao mnoge druge na Tasosu...blizu su i plaže Aliki i Paradise, koje spadaju u poznatije plaže na Tasosu, kao i Golden beach...osnovni nedostatak ovog smeštaja jeste to što praktično u blizini nepostoje mesta gde uveče može da se prošeta i nema nekih lepših restorana, pa za to morate da odete ili do Limenasa koji je udaljen oko 20-ak km ili do Potosa i Limenarije koji su na oko 30-ak km...za one koji žele potpun mir i izolaciju bez večernjih izlazaka mesto je idealno...

Prednosti
blizina plaže, mir, čista plaža, ljubazni domaćini, blizina drugih poznatih plaža
Mane
neuređena plaža, nedostatak šetališta,

Prijavite se ili registrujte se kako biste ostavili mišljenje o ovom smeštaju



Komentar ili pitanje



NAPOMENA

Preporučujemo da u komentarima postavljate pitanja u vezi sa opisom objekta, sobama, lokacijom itd, tj. sva pitanja od opšteg značaja. Za stvari koje se tiču Vas lično (datumi dolaska i odlaska, broj putnika itd) bolje je da nam pišete na email nikana@nikana.gr. Takođe, na sva vaša pitanja u komentarima dobićete odgovor putem maila i zato proverite inbox ubrzo nakon ostavljenog komentara.

157 komentara

  • ODGOVORI

    Boris25.07.2017 22:39:58

    3 bed apartment in period 20.08-30.08 Price


  • ODGOVORI

    Alina24.07.2017 08:33:39

    Hello I am interested villa near the sea and near the mountains in Thassos. We are two families with children want to be kitchen barbichiu, parking, and two rooms with three beds helpings, we are 4 adults and 4 children, 7 nights after 5.08. Thank you


  • ODGOVORI

    Ivan Sujic15.07.2017 12:00:32

    Hteo bi da rezervisem trokrevetni smestaj u periodu od 8.8.2017 do 20.08.2017 ,


  • ODGOVORI

    Tomislav11.07.2017 10:54:48

    Postovani, Rezervisali bi smo ovaj Delphine studios, za period od 10 noci. Video Sam da je studio slobidan, na vasem sajtu za period od 10 noci, od 25.07,u centralnoj kuci. Koja je dalja procedura


  • ODGOVORI

    Jasmina07.07.2017 19:05:40

    Pocitvani od 17-24 july ali moze i dan pre i posle nije bas striktno :) Treba nam 2 sobe sa po dva bracni kreveta ili bracni i dva single (moze i na sprat)Jel imate ,ili dajte vasu ponudu?Fvala


  • ODGOVORI

    Djordje04.07.2017 21:28:29

    Molim pošaljite nam preporuke i raspoloživost za slične trokrevetne, u terminu od 08.08 na Tasosu? Hvala!


  • ODGOVORI

    Djordje04.07.2017 07:16:38

    Godišta dece su 2014,2012,2009..


  • ODGOVORI

    Djordje03.07.2017 15:54:14

    Poštovani, zanima me jel ima raspolozivog smeštaja u Dolphins Studios za termin od 8.08. 10 nocenja za cetvoro odraslih i troje dece? Hvala..


  • ODGOVORI

    Alexandru02.07.2017 15:22:30

    Hello, we are 4 adults interested in booking the '4 Bed Apartment Lux, Sea View, House B' in the period of 16.07.2017 - 21.07.2017. We have several questions: - is it still available for that period? - house B is the one closest to the sea? - does the apartment have a balcony? (is it on the ground floor or first floor?) - which photos are specific to the '4 Bed Apartment Lux, Sea View, House B', the last 3 ones? - are there any other taxes to be payed, like cleaning fees or something like this? - the price is for the entire apartment? Thanks in advance!


  • ODGOVORI

    Bojana Petkovic30.06.2017 17:49:51

    zainteresovani smo da razervisemo 4bed lux apartman, sa pogledom na more u periodu 09.07.-22.07.2017, 13 nocenja, porodica dvoje dece 6 i 2 godine. da li ima mesta u navesenom terminu za taj apartman? hvala i pozdrav